Midii În Bulion De Șofran

Midii În Bulion De Șofran
Midii în bulion de șofran este un fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 1 porții cu 2419 calorii, 253g de proteine, și 82G de grăsime fiecare. Pentru $18.11 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână vin, sare și piper, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Midii în șofran și bulion de vin alb, Midii aburite în bulion de vin de șofran, și Midii Aburite Într-Un Bulion De Șofran De Vin Alb.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate99
Revista