midii picante de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii picante de roșii. Această rețetă face 46 de porții cu 78 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cremă de nucă de cocos, zahăr tos, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Midii în bulion picant de roșii, Midii cu sos picant de roșii, și Midii și creveți în bulion picant de roșii.
Instrucțiuni
Pentru a face sambalul de nucă de cocos, așezați nuca de cocos, coaja de tei, sucul de lămâie, ardeiul iute, crema de nucă de cocos și ceapa verde într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă aproximativ. Pune deoparte.
Așezați oțetul și zahărul într-o cratiță mare, superficială, la foc mic și gătiți, amestecând, timp de 23 de minute sau până când zahărul este dizolvat.
Adăugați ardeiul iute și creșteți focul la mare. Gatiti timp de 8 minute sau pana se ingroasa usor.
Adăugați roșia și gătiți încă 23 de minute sau până când este moale.
Adăugați midii, acoperiți cu un capac sau folie de aluminiu și gătiți timp de 34 de minute sau până când midiile se deschid, aruncați orice midii nedeschise.Se acoperă cu sambalul de nucă de cocos și frunzele de coriandru pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.