Midii picante aburite cu pâine de usturoi necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 392 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pâine țărănească, oregano, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Încercați Midii Picante Aburite Cu Pâine Cu Usturoi, Midii picante aburite în bere, și Midii picante aburite în bulion Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți 1 linguriță de ulei pe fiecare felie de pâine. Prăjiți până se rumenesc și se rumenesc. Frecați ambele părți (o parte dacă folosiți baghetă) cu usturoi întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Baguette
1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Tăiați pâinea în jumătate pe diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
3
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti usturoiul feliat, ceapa verde si sarea, amestecand ocazional, pana cand ceapa verde si usturoiul se coloreaza usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați midii, piure de roșii, vin și fulgi de piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și gătiți până când midiile se deschid, 1 până la 2 minute. (Aruncați orice midii care nu se deschid.) Descoperiți tigaia și adăugați ierburi; aruncați pentru a combina. Împărțiți midiile în mod egal între 4 boluri și puneți bulion peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Cutie De Spaghete Uscate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.