Midii De Tei De Nucă De Cocos
Midii de tei de nucă de cocos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $2.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 276 calorii. Dacă aveți la îndemână lemongrass, șalotă, până la 1,2 kg midii și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cupcakes cu var de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de Lime de nucă de cocos, Midii cu suc de lămâie și Mirin, și Midii Aburite Cu Lime Și Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele și saut-ul până la translucid, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul, ghimbirul și lămâia și amestecați pentru a se amesteca bine. Simmer până la parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă sucul de lămâie.
Adăugați vinul și amestecați, folosind o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite care s-au lipit de fundul oalei.
Aduceți amestecul de vin la fierbere și gătiți timp de aproximativ 2 minute. Reduceți focul la mediu și amestecați laptele de cocos.
Adăugați midii în oală, aruncând orice nu se apropie de atingere și amestecați ușor pentru a le acoperi cu lichid. Acoperiți și gătiți până când toate cojile s-au deschis, aproximativ 5 minute. Aruncați orice midii care rămân închise.
Împărțiți midiile între boluri încălzite și Oală în bulionul fierbinte.
Garnisiți cu pătrunjel sau scallions și serviți imediat.
Din cartea de bucate Domaine Chandon de Jeff Morgan. Text copyright 2010 de Domaine Chandon; fotografie 2010 de France Ruffenach. Publicat de Chronicle Books LLC.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.