Midii Curry Roșii Thailandeze

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați midii Curry roșii thailandeze. Pentru $ 2.87 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 463 calorii, 20g de proteine, și 35g de grăsime. 7 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de arahide, lemongrass și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Cu Căpșuni Vegane Fără Gluten ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Midii Curry Roșii Thailandeze, și Midii Curry Roșii Thailandeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar de căldură la mare.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez greu pe grătarele grătarului până când strălucește.
Adăugați lămâia, pasta de curry, vinul, laptele de cocos, sosul de pește și sucul de lămâie și aduceți la foc mic, amestecând.
Adăugați midii, acoperiți oala și lăsați aburul până se deschide. În ultimul minut de gătit, adăugați cilantro și busuioc.
Serviți din cuptorul olandez în boluri individuale, aruncând lămâia.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.