Midii Curry Roșii Thailandeze

Midii Curry Roșii Thailandeze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați midii Curry roșii thailandeze. Pentru $ 2.87 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 463 calorii, 20g de proteine, și 35g de grăsime. 7 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de arahide, lemongrass și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Cu Căpșuni Vegane Fără Gluten ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Midii Curry Roșii Thailandeze, și Midii Curry Roșii Thailandeze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez greu pe grătarele grătarului până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Adăugați lămâia, pasta de curry, vinul, laptele de cocos, sosul de pește și sucul de lămâie și aduceți la foc mic, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați midii, acoperiți oala și lăsați aburul până se deschide. În ultimul minut de gătit, adăugați cilantro și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Serviți din cuptorul olandez în boluri individuale, aruncând lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista