Midii Curry a la Jean-Georges

Midii Curry a la Jean-Georges
Midii Curried a la Jean-Georges ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $2.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 341 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, sare și piper, midii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Midii aburite ale lui Jean Georges cu Lemongrass, busuioc thailandez, Chi, Puiul prăjit savuros al lui Jean-Georges Vongerichten, și Salata de Kale a lui Jean-Georges Vongerichten cu parmezan și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați untul de unt în cratiță suficient de mare pentru a ține toate midiile. Întoarceți focul la mediu. Odată ce untul se topește, adăugați șalotele și gătiți aproximativ 3 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați vinul alb și midiile, aduceți căldura la mare și acoperiți. Gatiti, scuturand tigaia ocazional, pana cand midiile se deschid, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți midiile cu o lingură cu fante.Strecurați lichidul într-un castron, ștergeți tigaia, apoi readuceți lichidul în tigaia curată (fără nisip). Se aduce la fierbere, se adaugă smântâna și pudra de curry. Reduceți căldura la foc mic, adăugați sucul de lămâie și gătiți încă 3 minute. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper alb sau puțin mai multă pudră de curry. Nu adăugați atât de mult curry încât să definiți prea mult sosul. Nuance este scopul tău. Întoarceți midiile în oală și reîncălziți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista