Midii Curry a la Jean-Georges

Midii Curried a la Jean-Georges ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $2.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 341 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, sare și piper, midii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Midii aburite ale lui Jean Georges cu Lemongrass, busuioc thailandez, Chi, Puiul prăjit savuros al lui Jean-Georges Vongerichten, și Salata de Kale a lui Jean-Georges Vongerichten cu parmezan și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați untul de unt în cratiță suficient de mare pentru a ține toate midiile. Întoarceți focul la mediu. Odată ce untul se topește, adăugați șalotele și gătiți aproximativ 3 minute, amestecând ocazional.
Adăugați vinul alb și midiile, aduceți căldura la mare și acoperiți. Gatiti, scuturand tigaia ocazional, pana cand midiile se deschid, aproximativ 8 minute.
Scoateți midiile cu o lingură cu fante.Strecurați lichidul într-un castron, ștergeți tigaia, apoi readuceți lichidul în tigaia curată (fără nisip). Se aduce la fierbere, se adaugă smântâna și pudra de curry. Reduceți căldura la foc mic, adăugați sucul de lămâie și gătiți încă 3 minute. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper alb sau puțin mai multă pudră de curry. Nu adăugați atât de mult curry încât să definiți prea mult sosul. Nuance este scopul tău. Întoarceți midiile în oală și reîncălziți ușor.
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.