Midii cu vinetă de țelină tarhon

Midii cu vinetă de țelină tarhon
Midii cu tarhon telina Vinaigrette ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 119 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Un amestec de piper, ulei de măsline, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sparanghel cu frunze de țelină, ouă de prepeliță și vinetă de tarhon, Tagliatelle cu midii și tarhon, și Midii în bulion de roșii de tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți midii în vin într-o oală de 4 până la 6 litri la foc moderat, acoperită, până când midiile se deschid larg, verificând frecvent după 4 minute și transferând midiile deschise într-un castron mare folosind o lingură cu fante. (Aruncați orice midii nedeschise după 8 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă lichidul de gătit printr-o sită cu ochiuri fine într - o cratiță grea de 1 până la 2 litri și se fierbe până se reduce la aproximativ 3 linguri, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
3
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați mărunt ouăle, apoi adăugați la lichidul redus împreună cu oțet, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
5
Adăugați ulei într-un flux lent, șoptind, apoi amestecați țelina, ceapa și tarhonul. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
TarhonTarhon
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Scoateți midiile din scoici și rezervați 1 jumătate de coajă din fiecare midie. Se amestecă midiile (dar nu cojile) în vinaigretă și se marinează, acoperite și răcite, cel puțin 1 oră. Clătiți și uscați cojile de midii rezervate, apoi răciți-le într-o pungă de plastic sigilată până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
7
Aranjați cojile pe un platou mare căptușit cu alge marine și lingurați câte o midie cu puțină vinaigretă în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Alge MarineAlge Marine
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
8
* Disponibil la magazinele de fructe de mare la cerere specială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De MareFructe De Mare
1
Midiile pot fi marinate până la 1 zi.* Disponibil la magazinele de fructe de mare la cerere specială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Fructe De MareFructe De Mare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții10
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista