Midii cu vinetă de țelină tarhon
Midii cu tarhon telina Vinaigrette ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 119 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Un amestec de piper, ulei de măsline, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sparanghel cu frunze de țelină, ouă de prepeliță și vinetă de tarhon, Tagliatelle cu midii și tarhon, și Midii în bulion de roșii de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți midii în vin într-o oală de 4 până la 6 litri la foc moderat, acoperită, până când midiile se deschid larg, verificând frecvent după 4 minute și transferând midiile deschise într-un castron mare folosind o lingură cu fante. (Aruncați orice midii nedeschise după 8 minute.)
Se toarnă lichidul de gătit printr-o sită cu ochiuri fine într - o cratiță grea de 1 până la 2 litri și se fierbe până se reduce la aproximativ 3 linguri, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un castron.
Tăiați mărunt ouăle, apoi adăugați la lichidul redus împreună cu oțet, sare și piper.
Adăugați ulei într-un flux lent, șoptind, apoi amestecați țelina, ceapa și tarhonul. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Scoateți midiile din scoici și rezervați 1 jumătate de coajă din fiecare midie. Se amestecă midiile (dar nu cojile) în vinaigretă și se marinează, acoperite și răcite, cel puțin 1 oră. Clătiți și uscați cojile de midii rezervate, apoi răciți-le într-o pungă de plastic sigilată până când sunt gata de utilizare.
Aranjați cojile pe un platou mare căptușit cu alge marine și lingurați câte o midie cu puțină vinaigretă în fiecare.
* Disponibil la magazinele de fructe de mare la cerere specială.
Midiile pot fi marinate până la 1 zi.* Disponibil la magazinele de fructe de mare la cerere specială.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.