Midii cu sos de muștar
Mussels cu sos de muștar este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 145 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Un amestec de miere, smântână, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Midii cu sos de muștar, Midii și cartofi prăjiți cu maioneză de muștar, și Lager-midii aburite cu muștar, Kielbasan și mărar.
Instrucțiuni
Pentru a curăța midii, aruncați orice midii cu coajă spartă sau deschise (moarte). Frecați midiile rămase în apă rece, îndepărtând orice barnicles cu un cuțit plictisitor. Trageți barba dându-i un remorcher (folosirea unui prosop de bucătărie vă poate ajuta). Dacă aveți probleme cu îndepărtarea acestuia, folosiți un clește pentru a prinde și trage ușor.
Așezați midii într-un recipient mare. Acoperiți cu apă rece. Agitați apa cu mâna, apoi scurgeți și aruncați apa. Repetați de mai multe ori până când apa curge limpede; scurgere.
În cuptorul olandez antiaderent de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti usturoiul si piperul in ulei, amestecand frecvent, pana cand usturoiul se inmoaie. Se amestecă vinul; se încălzește la fierbere. Se amestecă midii și pătrunjel. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeți 5 până la 10 minute sau până când cojile de midii s-au deschis. Se amestecă pentru a acoperi cu lichid. Aruncați orice midii care nu se deschid.
În cratița de 1 litru, încălziți toate ingredientele sosului la foc mic, amestecând ocazional, doar până când este fierbinte (nu fierbeți).
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.