Mussels cu sos de muștar este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 145 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Un amestec de miere, smântână, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Midii cu sos de muștar, Midii și cartofi prăjiți cu maioneză de muștar, și Lager-midii aburite cu muștar, Kielbasan și mărar.
Instrucțiuni
1
Pentru a curăța midii, aruncați orice midii cu coajă spartă sau deschise (moarte). Frecați midiile rămase în apă rece, îndepărtând orice barnicles cu un cuțit plictisitor. Trageți barba dându-i un remorcher (folosirea unui prosop de bucătărie vă poate ajuta). Dacă aveți probleme cu îndepărtarea acestuia, folosiți un clește pentru a prinde și trage ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați midii într-un recipient mare. Acoperiți cu apă rece. Agitați apa cu mâna, apoi scurgeți și aruncați apa. Repetați de mai multe ori până când apa curge limpede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
În cuptorul olandez antiaderent de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti usturoiul si piperul in ulei, amestecand frecvent, pana cand usturoiul se inmoaie. Se amestecă vinul; se încălzește la fierbere. Se amestecă midii și pătrunjel. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeți 5 până la 10 minute sau până când cojile de midii s-au deschis. Se amestecă pentru a acoperi cu lichid. Aruncați orice midii care nu se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(recomandat: Sos A1)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
În cratița de 1 litru, încălziți toate ingredientele sosului la foc mic, amestecând ocazional, doar până când este fierbinte (nu fierbeți).
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.