Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii cu fenicul și leuștean. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de țelină, midii, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Midii Și Fenicul În Bere, Midii cu fenicul și usturoi, și Midii în bulion de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală mare și grea la foc mare până lafoarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați midii, fenicul, verjus șivin. Acoperiți și gătiți, amestecând frecvent,până când midiile se deschid complet (aruncați orice nu se deschide). Folosind o lingură cu fante, transferațimidii și fenicul într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Fenicul
Verjus
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
3
Fierbeți lichidul în oală timp de 1 minut; unt de whiskin și 1/2 cană frunze de leuștean. Sezonpentru a gusta cu sare și piper (și suplimentaroțet dacă folosiți suc de struguri). Midii Spoonover, lăsând orice sediment în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Struguri
Midii
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Garnisiți midii cu restul de 1/2 cupplovage frunze și serviți imediat.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.