Midii cu cremă de busuioc
Midii cu crema de busuioc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 567 calorii, 30g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,82 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți piper, vin, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Midii cu cremă de busuioc, Midii În Sos De Cremă De Busuioc, și Midii Cu Dovlecei Și Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa si usturoiul in unt intr - o oala grea de 5 pana la 6 litri la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 3 pana la 5 minute.
Adăugați vin și midii și gătiți, acoperite, la foc moderat, până când midiile se deschid larg, 6 până la 8 minute. (Aruncați orice midii care nu s-au deschis după 8 minute.)
Transferați midiile cu o lingură cu fante într-un castron de servire, apoi transferați lichidul de gătit într-un blender împreună cu smântână, busuioc și piper și amestecați până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Se condimentează sosul cu sare și se toarnă peste midii.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.