Midii aburite cu praz, cimbru și slănină
Midii aburite cu praz, cimbru și slănină ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2 și costă 2,6 USD pe porție. O porție conține 632 calorii, 33g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 19 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 35 minute. Un amestec de crenguțe de cimbru, praz, slănină cu dungi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Midii Aburite Cu Praz, Roșii Și Usturoi, Midii Morston Cu Praz, Slănină Afumată Și Aspall Cyder, și Bere-midii aburite cu slănină.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate de unt într-o tigaie, apoi sfârâie slănina timp de 3-4 minute până începe să se rumenească.
Adăugați prazul și cimbru, apoi transpirați totul împreună timp de 4-5 minute până se înmoaie. Întoarceți căldura mare, adăugați midiile și cidrul sau vinul, apoi acoperiți și gătiți timp de 4-5 minute, agitând tigaia ocazional, până când midiile s-au deschis. Aruncați orice care nu se deschide. Scoateți midiile și celelalte bucăți într-un vas, apoi puneți tigaia la loc pe foc. Fierbeți sucurile timp de 1 min cu restul de unt, apoi turnați peste midii și serviți cu pâine crustă.