Midia beată este un favorit irlandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Midia beată este un favorit irlandez. O porție conține 205 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $1.51 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, unt, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Aragaz Lent Tocană Irlandeză Beată, Salsa Mea Preferată, și Plăcinta mea preferată de păstor.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.