Micul Dejun Se Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați micul dejun. Această rețetă servește 6. O porție conține 1017 calorii, 38g de proteine, și 74G de grăsime. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 112 ar spune că a lovit locul. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, cârnați de curcan, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Micul Dejun Se Coace, Micul Dejun Se Coace, și Micul Dejun Se Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Ungeți un vas de copt de 4 litri.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Odată fierbinte, adăugați cârnații, ceapa și ardeii grași. Gatiti, in timp ce amestecati, pana cand mezelurile sunt fierte si friabile, iar ceapa si ardeii sunt moi, aproximativ 6 minute.
Adăugați pâinea în vasul de copt pregătit. Se amestecă amestecul de cârnați și piper și brânza, rezervând un pic de brânză pentru partea de sus.
Într-un castron mediu, bateți împreună ouăle, laptele, smântâna, arpagicul și puțină sare și piper.
Turnați amestecul uniform peste pâine și dați puțină agitare pentru a vă asigura că este distribuit uniform.
Se presară cu brânza rezervată. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute.
Scoateți caserola din frigider și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei timp de 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți până când blatul este umflat și auriu și un cuțit introdus în mijloc iese curat, aproximativ 1 oră.
Garnisiți cu mai mult arpagic tocat înainte de servire.