Micul dejun broască în gaură
Micul dejun Toad in the Hole ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 505 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, legături de cârnați pentru micul dejun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Foc de tabără mic dejun broască în gaură, Broasca în gaura mic dejun sandwich-uri # SundaySupper, și Broasca în gaură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina de porumb, făina, zahărul, sarea și praful de copt într-un castron mare.
Adăugați laptele și ouăle și bateți până se combină și nu rămân dungi de făină; pus deoparte. (Aluatul poate fi făcut cu până la 1 zi înainte, acoperit cu folie de plastic și păstrat la frigider.)
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc.Topiți untul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu până la spumare.
Adăugați cârnații și gătiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot și fierte, aproximativ 10 minute.
Transferați pe o farfurie mare.
Bateți aluatul pentru a se recombina, apoi turnați-l în tigaie într-un strat uniform. Aranjați cârnații deasupra aluatului într-un singur strat și stropiți siropul de arțar măsurat pe suprafața aluatului și a cârnaților.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când aluatul este umflat, gătit și maro auriu pe fund, aproximativ 15 minute.
Tăiați în pene și serviți imediat, trecând mai mult sirop de arțar pe lateral.