Mici Torturi De Quinoa

Mici Torturi De Quinoa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați mici torturi de Quinoa. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oz, apă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Postare Invitată: Ceapă Balsamică Quinoa Patties & Salată De Quinoa, Mici Torturi De Quinoa, și Quinoan și creveți Patties pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați quinoa, ouăle și sarea într-un castron mediu. Se amestecă arpagicul, ceapa, brânza și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
CeapăCeapă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați firimiturile de pâine, amestecați și lăsați să stea câteva minute, astfel încât firimiturile să poată absorbi o parte din umiditate. În acest moment, ar trebui să aveți un amestec pe care îl puteți forma cu ușurință în douăsprezece torturi groase de 1 inch/2,5 cm. Greșesc pe partea foarte umedă, deoarece face o prăjitură nu prea uscată, dar puteți adăuga mai multe firimituri de pâine, câte puțin, pentru a întări amestecul, dacă este necesar. În schimb, un pic mai mult ou bătut sau apă poate fi folosit pentru a umezi amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ApăApă
OuăOuă
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic, adăugați 6 torturi, dacă se potrivesc cu puțin spațiu între fiecare, acoperiți și gătiți timp de 7 până la 10 minute, până când fundul se rumeneste profund. Măriți focul dacă nu se rumenesc după 10 minute și continuați să gătiți până când prăjiturile se rumenesc. Întoarceți cu grijă chiftelele cu o spatulă și gătiți a doua parte timp de 7 minute, sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Se scoate din tigaie și se răcește pe o grătar în timp ce gătiți chiftelele rămase. Alternativ, amestecul de quinoa se păstrează frumos la frigider câteva zile; puteți găti chiftele la comandă, dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
1
Combinați 2 căni/12 oz / 340 g de quinoa nefiertă bine clătită cu 3 căni / 700 ml apă și 1/2 linguriță sare de mare cu cereale fine într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere, acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 25 până la 30 de minute, până când quinoa este fragedă și puteți vedea micile curlicuri de quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
BoabeBoabe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Retipărit cu permisiunea Super Natural Every Day: rețete îndrăgite din bucătăria mea cu alimente naturale de Heidi Swason. Text și fotografii copyright 2011 de Heidi Swanson. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Scriitorul, fotograful și designerul HEIDI SWANSON este creatorul a 101 cărți de bucate, blogul culinar premiat și Jurnalul de rețete. Ea este, de asemenea, autorul Cook 1.0 și super natural Cooking. Munca ei a apărut în Food & Wine, Saveur, Glamour, The Washington Post, timp, Fast Company, Utne Reader și The Vegetarian Times, precum și pe Salon.com și NPR.com. Heidi trăiește, gătește și scrie în San Francisco. Vizita www.101cookbooks.com și www.heidiswanson.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista