Mic dejun la fermă
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, Micul dejun la fermă ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și cetogenă de încercat. Pentru 82 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 262 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați fâșii de slănină, cimbru, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Burritos Farm Share Breakfast, Farm Share Burritos Breakfast și Farm Share Burritos Breakfast.
Instrucțiuni
Gatiti baconul intr-o tigaie mare pana devine crocant.
Scurgeți, rezervând 2 căni de picături în tigaia cu slănină. Se amestecă conținutul amestecului de cartofi gratinați, apa, ardei verde cu lapte, ceapa și cimbru. Se aduce la fierbere, amestecând des. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți, amestecând din când în când, timp de 20 de minute.
Transferați într-un 2-qt neuns. vas de copt. Faceți șase adâncituri în cartofi cu o lingură. Rupeți ouăle în adâncituri.
Se presară cu piper. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 20 de minute sau până când ouăle ajung la starea dorită.