Meyer Lemon Semifreddo cu fructe de pădure de vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Meyer Lemon Semifreddo cu fructe de pădure de vară. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă $1.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 357 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, suc obișnuit de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de budincă de lămâie Meyer cu fructe de pădure proaspete, Tort de budincă de lămâie Meyer cu fructe de pădure proaspete, și Risotto De Dovlecei De Vară Cu Lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie 9x5x3-inch tigaie din metal pâine cu folie de plastic, lăsând consola Generos.
Presărați migdale uniform pe fundul tigaiei. Folosind mixerul electric, bateți frișca în castron mare până se formează vârfuri moi. Refrigerați frisca în timp ce faceți cremă.
Bateți 1 1/4 căni de zahăr, gălbenușuri de ou, suc de lămâie, coajă de lămâie și sare într-un castron mare de metal pentru a amesteca. Puneți vasul peste cratița mare cu apă clocotită și bateți constant până când amestecul de gălbenușuri este gros și pufos și termometrul cu citire instantanee introdus în amestec înregistrează 170 de metri F, aproximativ 4 minute.
Scoateți vasul din apa care fierbe. Folosind mixerul electric, bateți amestecul până se răcește, gros și dublat în volum, aproximativ 6 minute. Îndoiți în frișcă răcită.
Transferați amestecul în tigaia de pâine pregătită și blatul neted. Atingeți ușor tigaia pe suprafața de lucru pentru a îndepărta buzunarele de aer. Îndoiți folia de plastic deasupra pentru a acoperi. Congelați semifreddo până când este ferm, cel puțin 8 ore sau peste noapte. Faceți înainte: Semifreddo poate fi făcut cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat. Se amestecă ușor toate fructele de pădure și restul de 2 linguri de zahăr într-un castron mare. Faceți înainte: se poate face cu 3 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.
Desfaceți folia de plastic din partea de sus a semifreddo și inversați desertul pe platou; îndepărtați folia de plastic. Scufundați cuțitul mare greu în apă fierbinte; tăiați semifreddo transversal în felii groase de 1 inch.
Transferați în farfurii; lingurați fructele de pădure alături și serviți.