Mexican Chili-Brânză Topper
Reteta Mexican chili-brânză Topper este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 771 calorii. Pentru $3.39 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă verde, fasole chili în sos, brânză colby-monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Piure de cartofi cu chili Mexican-Topper de brânză, Burgeri Mexicani Cu Brânză Chili, și Slow-Aragaz Mexican Chili Brânză Câini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea si rosiile in cratita de 1 litru la foc mediu 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte; lingura pe cartofi.
Se presară cu brânză și ceapă.