Mexicali Brânză Dip
Mexicali Dip brânză ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 94 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână slănină Oscar mayer, roșie, jalape ardei o ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ New Mexicali Verde Chile-Brânză Kugel, Pimento Brânză Dip, și Picant Cald Brânză Feta Dip.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati slanina in tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția A 1 lingură. picături din tigaie.
Adăugați roșiile și ardeii la picăturile rezervate în tigaie; gatiti si amestecati 3 min. sau până când roșiile sunt înmuiate și majoritatea lichidului este gătit. Se amestecă brânza; gatiti si amestecati 1 min. sau până se topește.
Lingură în vas de servire superficial; top cu slănină, ceapă și coriandru.