MeV Mexican cu fasole, ardei și Jicama
MeV Mexican cu fasole, ardei și Jicama ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 332 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei vegetal, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de varză roșie cu Jicaman și ardei, Pui prăjit cu Jicama, Tomatillos și ardei roșii, și Jicama & Mango Slaw cu ardei Pequin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1/4 cană lichid de fasole. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa, si saut 5 minute.
Adăugați fasole, sos chipotle, sărat și usturoi; saut 5 minute.
Așezați 2 căni de amestec de fasole într-un castron mare; mash cu un masher de cartofi.
Adăugați amestecul de fasole rămas, 1/4 cană lichid de fasole rezervat, jicama și coriandru tocat; se amestecă bine.
Aranjați ardeii grași în partea de jos și în sus a ramekinelor de 4 (10 uncii) acoperite cu spray de gătit. Împărțiți amestecul de fasole uniform între ramekins; așezați ramekins pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute. Inversați ramekins pe fiecare dintre cele 4 plăci.
Garnisiți cu coriandru tocat, dacă doriți.