Meu De Jos În Sus Piersic Cizmar
Nevoie de un desert vegetarian? Cizmarul meu de piersici de Jos în sus ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 392 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Dacă aveți unt, piersici, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Meu De Jos În Sus Piersic Cizmar, Jiffy Peach Cobbler – un cizmar puteți face oricând, fie cu piersici proaspete sau magazin cumparat, și Vechi De Modă Piersic Cizmar (Aka Piersic Puzzle).
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Așezați untul într-un vas de copt de 8x8 inci și introduceți-l în cuptor până se topește. Amestecați zahărul, nucșoara și făina care se auto-crește împreună într-un bol de amestecare. Se amestecă laptele până nu rămân bulgări.
Se toarnă aluatul peste untul topit în vasul de copt. Nu amestecați. Puneți piersicile feliate deasupra; se toarnă ușor sucul.
Reveniți la cuptor și coaceți până când aluatul s-a întărit și cizmarul a crescut puțin, 35 până la 45 de minute.