Mesquite pește-spadă la grătar cu Salsa de roșii carbonizate

Mesquite pește-spadă la grătar cu salsa de roșii carbonizate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 676 calorii, 38g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați salsa de roșii carbonizate, sare și piper, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură la grătar cu Salsa de roșii carbonizate, Somon la grătar cu Salsa de roșii carbonizate, și Pește-spadă la grătar, fasole verde și Salsa picantă de roșii.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă timp de 1 oră; scurgere. Între timp, într-un vas de copt mare, superficial, combinați sucul de lămâie cu uleiul de măsline și usturoiul.
Adăugați peștele-spadă, condimentați cu sare și piper; întoarceți-vă la strat. Se da la frigider 20 de minute.
Aprinde un grătar. Dacă folosiți cărbune, împrăștiați așchii de lemn peste cărbuni. Dacă utilizați un grătar pe gaz, așezați chipsurile în cutia de fumător sau pe un pătrat de folie de 12 inci; pliați folia într-un pătrat de 6 inci și introduceți 12 găuri în partea de sus.
Așezați pachetul lângă flăcări și încălziți până la fumat. Periați ușor grătarul cu ulei vegetal. Grătiți peștele-spadă până când este gătit, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Se servește cu Salsa de roșii carbonizate și tortilla de făină caldă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.