Merluciu cu "Romesco"gros
Merluciu cu Chunky "Romesco" este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 36g de proteine, și 24g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, piper, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Halibut cu Romesco gros, Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), și Merluciu cu scoici și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Acoperiți fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci cu 1 lingură de ulei și adăugați pește, cu pielea în jos.
Presărați peștele cu sare și piper.
Gatiti usturoiul, migdalele si painea in 2 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana devine auriu pal, 6 pana la 8 minute. Se amestecă pătrunjelul și lingura peste pește.
Coaceți pește, neacoperit, 5 minute. Acoperiți ușor cu folie și coaceți până când peștele este doar gătit, cu 20 până la 28 de minute mai mult (în funcție de grosimea peștelui).
Stropiți cu 1 lingură de ulei.
Tăiați grosier ardeii roșii într-un robot de bucătărie.
Adăugați oțet, cayenne și restul de 1/4 cană de ulei și pulsați până când sunt combinate.
Serviți pește acoperit cu sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio