Merlot-Cotlet De Porc Fiert

Merlot-Cotlet De Porc Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc fierte Merlot. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 383 calorii. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Mergeți la magazin și ridicați cotletul de porc tăiat în centru, merlot, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Cotlet De Porc Fiert, Cotlet De Porc Fiert, și Cotlet De Porc Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial. Cotlete de dragare în amestec de făină, scuturând și rezervând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cotlete; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
4
Scoateți cotletele din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se adaugă ceapa și se sotează 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Combinați amestecul de făină rezervat și bulionul de pui într-un bol mic, amestecând cu un bici până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați amestecul de bulion în tigaie; aduceți la fierbere și gătiți 2 minute sau până când este ușor gros, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați cotletul de porc și aduceți la fierbere. Gatiti, neacoperit, la foc mediu 15 minute sau pana cand sosul este gros si carnea de porc este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista