Merlot-Cotlet De Porc Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc fierte Merlot. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 383 calorii. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Mergeți la magazin și ridicați cotletul de porc tăiat în centru, merlot, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Cotlet De Porc Fiert, Cotlet De Porc Fiert, și Cotlet De Porc Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial. Cotlete de dragare în amestec de făină, scuturând și rezervând excesul de făină.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați cotlete; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți cotletele din tigaie; păstrați cald.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie.
Se adaugă ceapa și se sotează 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Combinați amestecul de făină rezervat și bulionul de pui într-un bol mic, amestecând cu un bici până la neted.
Adăugați amestecul de bulion în tigaie; aduceți la fierbere și gătiți 2 minute sau până când este ușor gros, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă vinul.
Adăugați cotletul de porc și aduceți la fierbere. Gatiti, neacoperit, la foc mediu 15 minute sau pana cand sosul este gros si carnea de porc este frageda.