Merișor-Grătare De Grătar
Cranberry-gratar Riblets este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap garnitură. O porție conține 190 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați frunze de maghiran, sos de grătar, muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ribete De Miel, Southwest Riblets, și Ribete De Miel La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Linia 15x10x1-inch tava de copt cu folie. Pulverizați folia cu spray de gătit antiaderent.
Tăiați coastele în ribete individuale.
Așezați ribele, cu carnea în jos, într-o tigaie căptușită cu folie pulverizată; acoperiți cu folie.
Se coace la 375 buc. F. timp de 30 de minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați toate ingredientele rămase; se amestecă bine.
Scoateți ribetele din cuptor. Descoperiți; scurgeți lichidul în tigaie. Întoarceți riblets cu partea cărnoasă în sus; Amestec de sos de lingură peste riblets.
Reveniți la cuptor; coaceți descoperit încă 30 până la 40 de minute sau până când nervurile sunt fragede și nu mai sunt roz lângă os, întorcându-se o dată sau de două ori.