Merișor Brie Învelit În Patiserie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați merișor Brie învelit în patiserie. O porție conține 156 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de sos de afine cu fructe de pădure, brânză Brie rotundă, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Puf De Patiserie Înfășurat Afine Brie, Brie învelită în foietaj, și Jeleu de Brie la cuptor și ardei roșu învelit în patiserie Phyllo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. F. Desfaceți aluatul și separați transversal în 2 secțiuni; apăsați aluatul în pătrate de 2 (7 inci), apăsând ferm perforațiile pentru a sigila.
Tăiați brânza pe orizontală pentru a face 2 runde.
Așezați 1 brânză rotundă, cu coaja în jos, pe centrul a 1 pătrat de aluat. (Nu scoateți coaja din brânză.) Într-un castron mic, amestecați sosul de afine și conservele.
Se întinde deasupra brânzei; se presară rozmarin. Se acoperă cu brânza rămasă rotundă, cu coaja în sus.
Cu tăietor mic de prăjituri sau canap sau cuțit ascuțit, faceți decupaje de 1/2 până la 1 inch pentru a semăna cu frunzele de poinsettia din fiecare colț al pătratului de aluat rămas.
Rulați 3 bucăți mici de aluat în 3 bile mici; puneți decupajele și bilele de aluat deoparte.
Așezați aluatul rămas deasupra brânzei rotunde. Apăsați aluatul uniform în jurul brânzei, plierea marginilor superioare peste marginile inferioare; apăsați pentru a sigila complet.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Pe pătrat de folie de 7x7 inci, aranjați frunzele de aluat cu bile în centru deasupra aluatului. Ridicați folia pătrată cu poinsettia și așezați-o pe foaia de prăjituri lângă Brie învelită.
Coaceți poinsettia 8 până la 11 minute sau până când se rumenesc în jurul marginilor. Ridicați din foaia de cookie cu folie; rece.
Coaceți brânza învelită timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia de cookie; așezați pe placa de servire.
Așezați poinsettia deasupra brânzei învelite.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Se servește cald cu pere.