Merisor-Jalape Salsa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Merisor-jalape 8umaro Salsan. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 194 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Un amestec de ardei jalape, suc de lămâie, chipsuri de tortilla și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Salsa Jalapeno, Salsa Jalapeincalro, și Salsa De Roșii Jalapeincluso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați afine și zahăr într-un robot de bucătărie de 3 până la 4 ori sau până când sunt tocate grosier, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale.
Adăugați ceapă verde tocată, piper jalapeo tocat, ghimbir proaspăt ras, suc de lămâie și sare; pulsează de 3 până la 4 ori sau până se toacă. Se amestecă coriandru proaspăt tocat. Acoperiți și răciți 2 până la 24 de ore.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Garnisiți cu pene de var, dacă doriți.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, omițând cilantro proaspăt. Congelați într-un recipient etanș până la 1 lună. Dezghețați în frigider 12 ore. Se amestecă coriandru chiar înainte de servire.