Mere prăjite și cartofi dulci în glazură de miere-Bourbon
Merele prăjite și cartofii dulci în glazură de miere-Bourbon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 377 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci pecan, zahăr brun ferm, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cartofi dulci prăjiți cu glazură de miere, Curcan prăjit cu miere, Bourbon și glazură de Pecan prăjită, și cartofi prăjiți cu mere, cârnați și glazură de muștar de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați cartofii dulci și așezați-i pe o foaie de copt; înțepați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până aproape fraged.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Lăsați să stea 45 de minute sau până se răcește.
5
Între timp, coaja și miezul merelor. Feliați merele în pene groase de 1/3"; aruncați cu suc de lămâie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Curățați cartofii răciți și feliați 1/3" grosime. Aranjați cartofii și merele alternativ într-un vas de copt uns de 13" x 9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Se toarnă sucul de lămâie rămas peste cartofi și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Cartofi
Măr
8
Combinați zahărul brun și următoarele 6 ingrediente într-o cratiță, amestecând bine. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional; se fierbe 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se toarnă glazura peste cartofi și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Măr
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Coaceți, descoperit, la 400 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți din cuptor; ungeti cu glazura In partea de jos a vasului, si se presara nuci peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Coaceți încă 14 până la 15 minute sau până când merele par prăjite. Ungeți cu glazură chiar înainte de servire.