Mere prăjite și cartofi dulci în glazură de miere-Bourbon

Merele prăjite și cartofii dulci în glazură de miere-Bourbon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 377 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci pecan, zahăr brun ferm, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cartofi dulci prăjiți cu glazură de miere, Curcan prăjit cu miere, Bourbon și glazură de Pecan prăjită, și cartofi prăjiți cu mere, cârnați și glazură de muștar de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați cartofii dulci și așezați-i pe o foaie de copt; înțepați cu o furculiță.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până aproape fraged.
Lăsați să stea 45 de minute sau până se răcește.
Între timp, coaja și miezul merelor. Feliați merele în pene groase de 1/3"; aruncați cu suc de lămâie într-un castron.
Curățați cartofii răciți și feliați 1/3" grosime. Aranjați cartofii și merele alternativ într-un vas de copt uns de 13" x 9".
Se toarnă sucul de lămâie rămas peste cartofi și mere.
Combinați zahărul brun și următoarele 6 ingrediente într-o cratiță, amestecând bine. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional; se fierbe 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Se toarnă glazura peste cartofi și mere.
Coaceți, descoperit, la 400 timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor; ungeti cu glazura In partea de jos a vasului, si se presara nuci peste partea de sus.
Coaceți încă 14 până la 15 minute sau până când merele par prăjite. Ungeți cu glazură chiar înainte de servire.