Nevoie de o garnitură vegetariană? Merele coapte în patiserie cu sos de prune ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 715 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți făină, zahăr, prune prune și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Creveți de nucă de cocos la cuptor cu sos de prune de usturoi, Mere coapte cu sos Calvados, și Mere coapte cu sos de rom-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți făina cu zahărul și sarea. Folosind un blender de patiserie, tăiați untul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Într-un castron mic, bateți oul cu gălbenușul de ou, apoi bateți în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți oul peste amestecul de făină și amestecați cu o furculiță pentru a amesteca ușor ingredientele. Strângeți ușor până se formează un aluat neted. Împărțiți-l în jumătate, bateți fiecare jumătate într-un disc și înfășurați în plastic. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pe o suprafață de lucru cu făină, rulați 1 din discurile de patiserie într-un dreptunghi dur de 9 pe 24 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Folosind o placă ca ghid, decupați trei runde de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Transferați-le pe o foaie mare de copt cu folie de plastic între ele pentru a preveni lipirea. Repetați cu discul de patiserie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Tăiați decorațiunile de frunze din resturi pentru a le folosi pentru garnitură. Dați la frigider rundele și decorațiunile până când sunt ferme, cel puțin 20 de minute.
7
Scoateți din frigider și lăsați să stea până când este flexibil, aproximativ 2 minute.
8
Ungeți ușor o foaie mare de copt cu margini. Drapați o rundă de patiserie peste fiecare măr și înfășurați merele fără a întinde patiseria, înfășurându-l în jur și dedesubt pentru a forma un pachet îngrijit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Transferați merele pe foaia de copt. Folosind un cuțit mic, faceți o gaură în patiserie în partea de sus a fiecărui măr și apăsați bețișoarele de scorțișoară pe diagonală prin găuri și în mere, creând tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Ungeți patiseria cu oul bătut și coaceți merele aproximativ 1 oră, sau până când sunt fierte și patiseria se rumeneste frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Într-o tigaie mare, presărați prunele cu zahărul și aduceți la foc mic la foc moderat. Se amestecă bine, se acoperă și se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați prunele într-un castron mare rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați armagnacul în tigaie și fierbeți la foc moderat până când lichidul de gătit este siropos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Armagnac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați siropul la prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
14
Lăsați merele să se răcească pe foaia de copt timp de aproximativ 5 minute. Folosind o spatulă metalică, transferați merele pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier