Nevoie de o garnitură vegetariană? Merele coapte în patiserie cu sos de prune ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 715 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți făină, zahăr, prune prune și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Creveți de nucă de cocos la cuptor cu sos de prune de usturoi, Mere coapte cu sos Calvados, și Mere coapte cu sos de rom-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți făina cu zahărul și sarea. Folosind un blender de patiserie, tăiați untul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Într-un castron mic, bateți oul cu gălbenușul de ou, apoi bateți în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Stropiți oul peste amestecul de făină și amestecați cu o furculiță pentru a amesteca ușor ingredientele. Strângeți ușor până se formează un aluat neted. Împărțiți-l în jumătate, bateți fiecare jumătate într-un disc și înfășurați în plastic. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Pe o suprafață de lucru cu făină, rulați 1 din discurile de patiserie într-un dreptunghi dur de 9 pe 24 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Folosind o placă ca ghid, decupați trei runde de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life Savers
5
Transferați-le pe o foaie mare de copt cu folie de plastic între ele pentru a preveni lipirea. Repetați cu discul de patiserie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Tăiați decorațiunile de frunze din resturi pentru a le folosi pentru garnitură. Dați la frigider rundele și decorațiunile până când sunt ferme, cel puțin 20 de minute.
7
Scoateți din frigider și lăsați să stea până când este flexibil, aproximativ 2 minute.
8
Ungeți ușor o foaie mare de copt cu margini. Drapați o rundă de patiserie peste fiecare măr și înfășurați merele fără a întinde patiseria, înfășurându-l în jur și dedesubt pentru a forma un pachet îngrijit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Transferați merele pe foaia de copt. Folosind un cuțit mic, faceți o gaură în patiserie în partea de sus a fiecărui măr și apăsați bețișoarele de scorțișoară pe diagonală prin găuri și în mere, creând tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Ungeți patiseria cu oul bătut și coaceți merele aproximativ 1 oră, sau până când sunt fierte și patiseria se rumeneste frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
11
Într-o tigaie mare, presărați prunele cu zahărul și aduceți la foc mic la foc moderat. Se amestecă bine, se acoperă și se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați prunele într-un castron mare rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate Suplimentare
12
Adăugați armagnacul în tigaie și fierbeți la foc moderat până când lichidul de gătit este siropos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Armagnac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați siropul la prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
14
Lăsați merele să se răcească pe foaia de copt timp de aproximativ 5 minute. Folosind o spatulă metalică, transferați merele pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului