Mere coapte în patiserie cu sos de prune

Mere coapte în patiserie cu sos de prune
Nevoie de o garnitură vegetariană? Merele coapte în patiserie cu sos de prune ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 715 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți făină, zahăr, prune prune și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Creveți de nucă de cocos la cuptor cu sos de prune de usturoi, Mere coapte cu sos Calvados, și Mere coapte cu sos de rom-Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți făina cu zahărul și sarea. Folosind un blender de patiserie, tăiați untul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Într-un castron mic, bateți oul cu gălbenușul de ou, apoi bateți în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Stropiți oul peste amestecul de făină și amestecați cu o furculiță pentru a amesteca ușor ingredientele. Strângeți ușor până se formează un aluat neted. Împărțiți-l în jumătate, bateți fiecare jumătate într-un disc și înfășurați în plastic. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Pe o suprafață de lucru cu făină, rulați 1 din discurile de patiserie într-un dreptunghi dur de 9 pe 24 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Folosind o placă ca ghid, decupați trei runde de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Transferați-le pe o foaie mare de copt cu folie de plastic între ele pentru a preveni lipirea. Repetați cu discul de patiserie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Tăiați decorațiunile de frunze din resturi pentru a le folosi pentru garnitură. Dați la frigider rundele și decorațiunile până când sunt ferme, cel puțin 20 de minute.
7
Scoateți din frigider și lăsați să stea până când este flexibil, aproximativ 2 minute.
8
Ungeți ușor o foaie mare de copt cu margini. Drapați o rundă de patiserie peste fiecare măr și înfășurați merele fără a întinde patiseria, înfășurându-l în jur și dedesubt pentru a forma un pachet îngrijit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Transferați merele pe foaia de copt. Folosind un cuțit mic, faceți o gaură în patiserie în partea de sus a fiecărui măr și apăsați bețișoarele de scorțișoară pe diagonală prin găuri și în mere, creând tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Ungeți patiseria cu oul bătut și coaceți merele aproximativ 1 oră, sau până când sunt fierte și patiseria se rumeneste frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Într-o tigaie mare, presărați prunele cu zahărul și aduceți la foc mic la foc moderat. Se amestecă bine, se acoperă și se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați prunele într-un castron mare rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați armagnacul în tigaie și fierbeți la foc moderat până când lichidul de gătit este siropos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArmagnacArmagnac
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
13
Adăugați siropul la prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
14
Lăsați merele să se răcească pe foaia de copt timp de aproximativ 5 minute. Folosind o spatulă metalică, transferați merele pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Se servește cu sosul de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista