Mere Coapte Cu Rodie-Cidru Cu Fâșii De Coajă De Zahăr
Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 304 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, scorțișoară măcinată, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mere Coapte Cu Cidru, Mere Coapte Cu Cidru, și Friptură de porc cu mere coapte și sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pecanele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până când nucile sunt prăjite.
Gatiti sucul de rodie intr-o cratita mare la foc mediu-mare, amestecand des, 18-20 de minute sau pana se reduce la 1/3 cana.
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă cidrul de mere.
Se toarnă amestecul de cidru într-un vas de copt pătrat de 8 inci ușor uns.
Se amestecă împreună zahărul brun, următoarele 3 ingrediente și nucile pecan prăjite.
Tăiați 1/2 inch din partea de sus a fiecărui măr.
Așezați aproximativ 3 linguri. de amestec pecan în fiecare cavitate de mere, apăsând în jos și mounding pe partea de sus. Aranjați merele în vasul de copt cu amestec de cidru. Top mere uniform cu unt.
Coaceți merele la 400 timp de 30 de minute sau până când merele sunt fragede și sosul este ușor îngroșat.
Lăsați să stea 10 minute.
Așezați merele în boluri de servire; sos de lingură din vasul de copt peste mere și serviți cu fâșii de coajă de zahăr.