Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir

Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați merele coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 91 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de mere de gătit, înghețată vanillan big scoops, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mere Coapte Cu Scorțișoară, Mere De Scorțișoară La Cuptor, și Mere Coapte Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Folosind un cuțit ascuțit, marcați o linie în jurul ecuatorului fiecărui măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Puneți-le într-un vas de copt cu un mic strop de apă în fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Într-un castron, combinați ghimbirul, scorțișoara, prunele și zahărul. Umpleți amestecul în mere, astfel încât să fie bine ambalate. Completați fiecare cu un buton de unt și coaceți timp de 35-40 de minute sau până când sunt fierte. Pentru a testa, străpungeți cu un cuțit ascuțit ar trebui să alunece direct. Merele pot fi gătite până la o zi înainte, apoi încălzite în cuptor sau cuptor cu microunde înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune UscatePrune Uscate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți din cuptor și ungeți merele cu lichidul rămas în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se servește fierbinte sau cald cu înghețata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Mărul copt funcționează foarte bine cu smântână Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista