Mere coapte cu nuci pecan și afine
Nevoie de o desert fără gluten și vegan? Merele coapte cu nuci pecan și afine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de cidru de mere nefiltrat, nuci pecan, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Pere coapte cu miere, afine și nuci pecan, Cartofi dulci la cuptor umpluți cu afine, pere și nuci pecan, și Mere coapte cu afine și caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați blaturile (inclusiv tulpinile) de pe mere. Core, a pus într-un ungrased 9-de 13-in. tigaie de copt, și se umple cu nuci pecan și afine uscate. Puneți blaturile înapoi pe mere.
Se amestecă cidrul de mere cu zahărul brun și se toarnă în tigaie; adăugați bețișoare de scorțișoară.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute.
Se servește cu siropul de tigaie.