Mere coapte cu afine și marțipan

Mere coapte cu afine și marțipan
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., merele coapte cu afine și marțipan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.14 pe portie, veți obține un desert care servește 4. O porție conține 308 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de marțipan, afine, mere de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 40%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mere Coapte Cu Afine, Mere Coapte Cu Arțar-Afine, și Mere Coapte Cu Afine Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Tăiați marțipanul în bucăți mici și amestecați cu afine, migdale fulgi și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
MarțipanMarțipan
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2
Miezul merelor și marcați o linie în jurul circumferinței fiecăruia folosind un cuțit ascuțit. Puneți merele într-un vas rezistent la cuptor, care se potrivește perfect și umpleți cavitățile cu amestecul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Se toarnă apa în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Coaceți la ventilator 170C/convențional 190C / gaz 5 timp de 30-40 de minute până când merele sunt fragede. Se răcește timp de 10 minute înainte de a servi cu cremă sau cremă coagulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă CoagulatăCremă Coagulată
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru mărul copt. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista