Mere Caramel RITZ
Merele Ritz Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă servește 50 și costă 15 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, biscuiți ritz, stropi multicolore și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este perfect pentru Halloween. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Batoane Ritz Cu Caramel Sărat, Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, și Tort De Gheață Cu Caramel Sărat Ritz Cracker pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați merele, apoi uscați complet. (Notă: pentru ca sosul de caramel să se lipească de mere, merele trebuie să fie bine răcite înainte de spălare, uscare și scufundare în sosul de caramel.)
Introduceți băț pop din lemn în capătul tulpinii fiecărui măr. Gatiti caramelele si apa in cratita medie la foc mediu-mic pana cand caramelele sunt complet topite si amestecul este bine amestecat, amestecand continuu.
Acoperiți placa mare cu pergament; pulverizați cu spray de gătit.
Așezați biscuiții într-un bol, apoi puneți stropii într-un bol separat. Înmuiați merele, câte 1, în sos de caramel, întorcându-se pentru a acoperi uniform fiecare măr. Țineți mărul înmuiat peste castron pentru a lăsa excesul de caramel să picure înapoi în castron. Înmuiați merele în biscuiți, apoi în stropi; așezați pe farfuria pregătită.
Dați la frigider 1 oră sau până când caramelul este ferm.
Scoateți merele din frigider 15 min. înainte de servire. (Notă: merele Caramel pot fi refrigerate cu până la 2 zile înainte de servire.)