Mere Caramel La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați merele Caramel la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 38 de cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 19 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Îndoiți patru bucăți de 18x12 inci folie de aluminiu rezistentă transversal în jumătate; pulverizați cu spray de gătit.
Tăiați merele în jumătate; îndepărtați miezurile.
Tăiați fiecare jumătate în 4 pene.
Așezați 4 pene de mere în centrul fiecărei bucăți de folie.
Stropiți 2 linguri topping de caramel peste pene de mere pe fiecare bucată de folie. Înfășurați bine folia în jurul merelor.
Pachete de folie de grătar, cusături laterale în sus, 5 până la 6 inci de la foc mediu-mic 8 până la 9 minute sau până când merele sunt clare. Deschideți pachetele cu atenție pentru a evita aburul; caramelul va fi fierbinte.