Mere Caramel

Mere Caramel
O porție conține 618 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 15. Dacă $1.81 pe portie se încadrează în bugetul dvs., mere Caramel ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați bomboane, melasă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Halloween. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel.

Instrucțiuni

1
Frigăruiți capătul tulpinii merelor cu bețe de gheață. Linia 2 foi mari de copt cu margini cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Popsicle SticksPopsicle Sticks
Creveți SotațiCreveți Sotați
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
FrigaruiFrigarui
2
Așezați acoperirile dorite în boluri mari de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o cratiță cu fund greu, combinați zahărul, untul, laptele, siropul de porumb, siropul de arțar, vanilia, melasa și sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe până se înregistrează 236 grade F pe un termometru cu bomboane, aproximativ 10 minute. Turnați imediat caramelul într-un bol rezistent la căldură; lăsați să se răcească la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Sirop De PorumbSirop De Porumb
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Înmuiați merele în acoperirile dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Transferați pe foile de copt pregătite pentru a seta și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista