Menta Ciocolata Chip Panna Cotta

Menta Ciocolata Chip Panna Cotta
Rețeta de mentă de ciocolată Panna Cotta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 331 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, extract de mentă, gelatină pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Panna Cotta cu mentă de ciocolată-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Menta Julep Panna Cotta, și Panna Cotta Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Adăugați 2 căni de jumătate și jumătate într-o cratiță medie. Se amestecă zahărul și se presară cu gelatină. Puneți deoparte cinci minute pentru a permite gelatinei să înflorească. Încălziți ușor amestecul de cratiță la foc mic, amestecând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Bomboane RuntsBomboane Runts
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se încălzește până aproape fierbe. Atât zahărul, cât și gelatina trebuie topite complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Se ia de pe foc.
4
Combinați jumătatea și jumătatea rămasă, extractul de mentă, vanilia și colorantul alimentar într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul fierbinte în castron și se amestecă ușor pentru a se combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați vasul peste o baie de gheață și amestecați ușor cu o spatulă până când amestecul este rece la atingere. Nu folosiți un tel sau veți introduce prea mult aer și veți crea o textură finală ciudată în panna cotta. Odată rece, treceți la frigider sau congelator. Verificați la fiecare cinci minute. Odată ce amestecul este gros, îndepărtați imediat. Acest lucru va dura aproximativ zece minute în congelator, până la o jumătate de oră în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
În timp ce răciți amestecul de panna cotta, topiți ciocolata într-un vas mic de sticlă sau metal peste apă fierbinte sau în explozii de 30 de secunde în cuptorul cu microunde. Îl vrei fluid, dar nu fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Stropiți ciocolata în panglici subțiri peste amestecul gros de panna cotta. Lăsați ciocolata să se întărească (va trece de la strălucitor la mat) înainte de a se rupe ușor și a amesteca în amestec. Repetați până când se folosește toată ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9
Se toarnă în șase pahare transparente de 8 sau 9 uncii și se transferă la frigider pentru a termina setarea, cel puțin o oră.
10
Servește.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista