Menta Ciocolata Chip Panna Cotta
Rețeta de mentă de ciocolată Panna Cotta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 331 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, extract de mentă, gelatină pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Panna Cotta cu mentă de ciocolată-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Menta Julep Panna Cotta, și Panna Cotta Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Adăugați 2 căni de jumătate și jumătate într-o cratiță medie. Se amestecă zahărul și se presară cu gelatină. Puneți deoparte cinci minute pentru a permite gelatinei să înflorească. Încălziți ușor amestecul de cratiță la foc mic, amestecând ușor.
Se încălzește până aproape fierbe. Atât zahărul, cât și gelatina trebuie topite complet.
Combinați jumătatea și jumătatea rămasă, extractul de mentă, vanilia și colorantul alimentar într-un castron mediu.
Se toarnă amestecul fierbinte în castron și se amestecă ușor pentru a se combina.
Așezați vasul peste o baie de gheață și amestecați ușor cu o spatulă până când amestecul este rece la atingere. Nu folosiți un tel sau veți introduce prea mult aer și veți crea o textură finală ciudată în panna cotta. Odată rece, treceți la frigider sau congelator. Verificați la fiecare cinci minute. Odată ce amestecul este gros, îndepărtați imediat. Acest lucru va dura aproximativ zece minute în congelator, până la o jumătate de oră în frigider.
În timp ce răciți amestecul de panna cotta, topiți ciocolata într-un vas mic de sticlă sau metal peste apă fierbinte sau în explozii de 30 de secunde în cuptorul cu microunde. Îl vrei fluid, dar nu fierbinte.
Stropiți ciocolata în panglici subțiri peste amestecul gros de panna cotta. Lăsați ciocolata să se întărească (va trece de la strălucitor la mat) înainte de a se rupe ușor și a amesteca în amestec. Repetați până când se folosește toată ciocolata.
Se toarnă în șase pahare transparente de 8 sau 9 uncii și se transferă la frigider pentru a termina setarea, cel puțin o oră.