Melasă Crunch Cookie-Uri
Cookie-urile melasă Crunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 33 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 70. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ou, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt 10 zile de cookie-uri: cookie-uri de melasă Chewy, Melasă Cookie-Uri, și Melasă Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți untul, zahărul brun și melasa până se amestecă. Bateți oul și vanilia până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Într-un alt bol, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă în amestecul de unt până se amestecă bine. Se amestecă nucile.
Aruncați aluatul în porții de 1 1/2 linguriță, la 1 1/2 inci distanță, pe foi de copt cu unt sau cu pergament de gătit, căptușite cu 12 pe 15 inci.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 350 până se rumenesc ușor la margini, 10 până la 12 minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, comutați pozițiile tăvii la jumătatea coacerii.
Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci. Dacă fursecurile fierbinți încep să se rupă, glisați o spatulă subțire sub ele pentru a elibera; lăsați să stea pe tigaie pentru a se întări, 2 până la 5 minute, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.