Melasa-ceapa coaptă necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Această garnitură are 218 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. Un amestec de apă, melasă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Melasă-ceapă coaptă, Fripturi cu melasă-ceapă glazurată, și Shish kebab cu ceapă și melasă de rodie.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Curățați și tăiați ceapa, păstrând capetele rădăcinii intacte, apoi înjumătățiți fiecare pe lungime. Aranjați, tăiați părțile în sus, în 1 strat într - un vas de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci sau alt vas de copt superficial de 2 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Aduceți sucul de roșii, apa, untul, melasa și sarea la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând ocazional, apoi turnați peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
4 Căni De Făină De Grâu
Resturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Coaceți ceapa, neacoperită, ungând cu sucuri la fiecare 30 de minute, până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Așezați 2 bucăți de slănină una lângă alta peste fiecare jumătate de ceapă și continuați să coaceți ceapa, ungând o dată cu sucuri la jumătatea coacerii, până când ceapa este foarte fragedă, slănina se rumeneste, iar sucurile se îngroașă, încă aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Ceapa poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Reîncălziți, acoperit cu folie, într-un cuptor preîncălzit de 350 km f 20 până la 30 de minute.