Melasă-Ceapă Coaptă

Melasă-Ceapă Coaptă
Melasa-ceapa coaptă necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Această garnitură are 218 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. Un amestec de apă, melasă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Melasă-ceapă coaptă, Fripturi cu melasă-ceapă glazurată, și Shish kebab cu ceapă și melasă de rodie.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Curățați și tăiați ceapa, păstrând capetele rădăcinii intacte, apoi înjumătățiți fiecare pe lungime. Aranjați, tăiați părțile în sus, în 1 strat într - un vas de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci sau alt vas de copt superficial de 2 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Aduceți sucul de roșii, apa, untul, melasa și sarea la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând ocazional, apoi turnați peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Coaceți ceapa, neacoperită, ungând cu sucuri la fiecare 30 de minute, până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați 2 bucăți de slănină una lângă alta peste fiecare jumătate de ceapă și continuați să coaceți ceapa, ungând o dată cu sucuri la jumătatea coacerii, până când ceapa este foarte fragedă, slănina se rumeneste, iar sucurile se îngroașă, încă aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Ceapa poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Reîncălziți, acoperit cu folie, într-un cuptor preîncălzit de 350 km f 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista