Melasă-Ceapă Coaptă
Melasa-ceapa coaptă necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Această garnitură are 218 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. Un amestec de apă, melasă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Melasă-ceapă coaptă, Fripturi cu melasă-ceapă glazurată, și Shish kebab cu ceapă și melasă de rodie.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Curățați și tăiați ceapa, păstrând capetele rădăcinii intacte, apoi înjumătățiți fiecare pe lungime. Aranjați, tăiați părțile în sus, în 1 strat într - un vas de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci sau alt vas de copt superficial de 2 1/2 litru.
Aduceți sucul de roșii, apa, untul, melasa și sarea la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând ocazional, apoi turnați peste ceapă.
Coaceți ceapa, neacoperită, ungând cu sucuri la fiecare 30 de minute, până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Așezați 2 bucăți de slănină una lângă alta peste fiecare jumătate de ceapă și continuați să coaceți ceapa, ungând o dată cu sucuri la jumătatea coacerii, până când ceapa este foarte fragedă, slănina se rumeneste, iar sucurile se îngroașă, încă aproximativ 1 oră.
Ceapa poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Reîncălziți, acoperit cu folie, într-un cuptor preîncălzit de 350 km f 20 până la 30 de minute.