Melasa Taffy
Melasa Taffy durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și lacto ovo-vegetariană servește 75 și costă 12 cenți per porție. Acest aperitiv are 46 de calorii, 0 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Taffy, Taffy și Taffy sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Unge un 15-in. x 10 inchi. x 1 inch. tigaie cu 3 linguri de unt; pus deoparte. Într-o cratiță grea la foc mediu, aduceți la fiert melasa, zahărul și apa. gătiți și amestecați până când un termometru pentru bomboane arată 245° (etapa cu bilă fermă), amestecând ocazional.
Adăugați vanilia, bicarbonatul de sodiu și untul rămas. Acoperiți și gătiți timp de 3 minute. Acoperiți și gătiți până când termometrul indică 260° (etapa cu bilă tare), amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se toarnă în tava pregătită. Se răcește pe un grătar timp de 15 minute sau până când se răcește suficient pentru a fi manipulat.
Cu degetele unse cu unt, trageți rapid jumătate din taffy până când este ferm, dar flexibil. Trageți și modelați într-un 1/2 inch. frânghie; tăiat în 1-1/4 inci. bucăți. Repetați cu taffy rămasă. Înfășurați fiecare bucată în folie, folii de bomboane colorate sau hârtie cerată.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.