Melasa Se Încrețește

Melasa Se Încrețește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați melasa. Această rețetă servește 72 și costă 7 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 56 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, ienibahar măcinat, scurtarea legumelor și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Melasa Se Încrețește, Melasa Se Încrețește, și Melasa Se Încrețește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, ienibaharul, cuișoarele și sarea într-un castron până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți împreună scurtarea, untul și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este palid și pufos, aproximativ 3 minute într-un mixer cu suport (de preferință prevăzut cu atașament cu palete) sau 6 minute cu un handheld.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Adăugați oul și melasa, bătând până se combină. Reduceți viteza la minim, apoi amestecați amestecul de făină până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Rulați 1 linguriță de aluat într-o bilă de 1 inch cu mâinile ude, apoi înmuiați 1 capăt de bilă în zahăr șlefuit. Faceți mai multe cookie-uri în același mod, aranjându-le, cu zahăr în sus, la 2 centimetri distanță pe 2 foi de copt negreșite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți fursecurile, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când partea inferioară este maro aurie, 10 până la 12 minute în total, apoi răciți pe foi 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați în rafturi pentru a se răci complet. Faceți mai multe fursecuri cu aluatul rămas pe foile de copt răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
* Disponibil la sărbătorile dulci (800328-6722).
1
Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista