Medalioane De Porc Sake De Susan

Medalioane De Porc Sake De Susan
Medalioanele de porc din sake de susan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 340 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți filet de porc, ceapă verde, Vin de gătit sake și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin ai putea urma acest curs principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Summer sake Sangria: un cocktail de sake ușor și răcoritor, Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake, și Rom Și Sake Și Mere Și Petrecere! O De Dragul Zilei Naționale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați vinul de gătit sake, zahărul, uleiul de susan și amidonul de porumb. Se amestecă pentru a dizolva amidonul de porumb; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch; condimentează cu sare și piper după gust. Apăsați jumătate din semințele de susan pe o parte a fiecărui medalion. Topiți untul în tigaie de 12 inci. Gatiti carnea de porc, cu semintele in jos, la foc mediu-mare pana se rumeneste usor, aproximativ 8 minute. În timp ce gătiți, apăsați semințele de susan rămase pe vârfurile medalioanelor. Întoarceți-vă și continuați să gătiți 4-6 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați sosul și gătiți 2 minute sau până când sosul se bulează și se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Serviți medalioane de porc stropite cu sos de sake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
4
Se presară cu orice semințe de susan rămase și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista