Medalioane de porc cu vin de Port-sos de cireșe uscate

Medalioane de porc cu vin de port-sos de cireșe uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 365 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,73 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cireșe, gem de zmeură, port rubin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Medalioane de porc de gătit Light cu sos de tigaie de cireșe uscate cu vin de Port, Medalioane de porc cu sos de vin de smochine și Port, și Medalioane de vită cu sos de vin de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic timp de 2 minute.
Tăiați carnea de porc în cruce în 16 bucăți.
Se presară uniform cu sare și piper.
Puneți carnea de porc în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți carnea de porc din tigaie. Se amestecă amestecul de vin, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Creșteți căldura la mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 3 minute).
Se ia de pe foc. Se amestecă untul cu un tel.
Serviți sosul peste carne de porc.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.