Medalioane de porc cu vin de Port-sos de cireșe uscate

Medalioane de porc cu vin de Port-sos de cireșe uscate
Medalioane de porc cu vin de port-sos de cireșe uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 365 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,73 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cireșe, gem de zmeură, port rubin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Medalioane de porc de gătit Light cu sos de tigaie de cireșe uscate cu vin de Port, Medalioane de porc cu sos de vin de smochine și Port, și Medalioane de vită cu sos de vin de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Tăiați carnea de porc în cruce în 16 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Se presară uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Puneți carnea de porc în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți carnea de porc din tigaie. Se amestecă amestecul de vin, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Creșteți căldura la mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc. Se amestecă untul cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Serviți sosul peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
9
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista