Medalioane de porc cu sos dublu de mere

Medalioane de porc cu sos dublu de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și integrală 30 are 238 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, filet de porc, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet dublu de porc prăjit cu sos proaspăt de salvie și tigaie cu mere, Medalioane de porc cu sos de cidru de mere, și Medalioane de porc cu Curry de mere gros.
Instrucțiuni
Se toarnă cidru într-o tigaie mare antiaderentă; aduceți la fierbere.
Adăugați mere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când merele sunt abia fragede.
Scoateți merele din tigaie cu o lingură cu fante și puneți merele într-un castron mediu. Gatiti cidrul pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 3 minute).
Se toarnă cidru redus peste mere; pus deoparte.
Presărați carnea de porc uniform cu sare și piper. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie umed.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați amestecul de mere, jumătate și jumătate și rozmarin.
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt, dacă doriți.