Medalioane de porc cu sos de muștar-arpagic
Medalioane de porc cu sos de muștar-arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 345 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână arpagic, ulei de măsline, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane de porc în sos de muștar, Medalioane de porc cu sos de muștar-Caper, și Medalioane de porc cu sos de muștar granulat.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați prazul și gătiți până începe să devină auriu, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute. Se amestecă bulionul, vinul și usturoiul. Se fierbe până când amestecul este redus la 1 2/3 cani, aproximativ 4 minute.
Bateti in CR aproxormme fra FRA și muștar; retrase din circuitul agricol. (Sosul se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.) Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o altă tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Saut până la rumenit și fiert, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați carnea de porc pe platou.
Adăugați sosul în tigaie; fierbeți sosul la foc mediu până se îngroașă ușor, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 2 minute. Se amestecă arpagicul tocat și tarhonul. Se condimentează cu sare și piper.
Întoarceți carnea de porc în tigaie. Gatiti la foc mediu doar pana se incalzeste din nou, amestecand frecvent, aproximativ 1 minut.
Se transferă în platou, se presară pătrunjel și se servește.