Medalioane de porc cu sos de muștar-arpagic

Medalioane de porc cu sos de muștar-arpagic
Medalioane de porc cu sos de muștar-arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 345 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână arpagic, ulei de măsline, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane de porc în sos de muștar, Medalioane de porc cu sos de muștar-Caper, și Medalioane de porc cu sos de muștar granulat.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați prazul și gătiți până începe să devină auriu, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute. Se amestecă bulionul, vinul și usturoiul. Se fierbe până când amestecul este redus la 1 2/3 cani, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
BulionBulion
PrazPraz
VinVin
3
Bateti in CR aproxormme fra FRA și muștar; retrase din circuitul agricol. (Sosul se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
MuștarMuștar
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Lăsați să stea la temperatura camerei.) Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o altă tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Saut până la rumenit și fiert, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
6
Transferați carnea de porc pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Adăugați sosul în tigaie; fierbeți sosul la foc mediu până se îngroașă ușor, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 2 minute. Se amestecă arpagicul tocat și tarhonul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TarhonTarhon
ArpagicArpagic
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Întoarceți carnea de porc în tigaie. Gatiti la foc mediu doar pana se incalzeste din nou, amestecand frecvent, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se transferă în platou, se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista