Medalioane de porc cu sos de ciuperci Porcini

Medalioane de porc cu sos de ciuperci Porcini
Medalioane de porc cu sos de ciuperci Porcini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.73 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de filet de porc, unt, marsala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Medalioane de porc cu sos de ciuperci Porcini, Ciuperci de porc (medalioane de porc cu sos de ciuperci), și Medalioane de porc cu sos Miso-ciuperci.

Instrucțiuni

1
Combinați ciupercile și 1 1/2 căni de apă clocotită într-un bol. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se scurge într-un colizor peste un bol, rezervând 1 cană lichid. Se toaca marunt ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați fiecare bucată de carne de porc între 2 foi de folie de plastic grea și lăsați la o grosime de 1/2 inci folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Presărați ambele părți ale cărnii de porc cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Combinați rozmarinul, sarea și usturoiul zdrobit într-un bol mic; amestecați cu o furculiță într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați pasta de usturoi; sotati 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
8
Adăugați carne de porc; gatiti timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
9
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați ceapa tăiată cubulețe în tigaie; se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați ciupercile tocate și Marsala și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
12
Adăugați lichid de ciuperci rezervat și bulion; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 10 minute). Reduceți căldura la mediu-scăzut. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți 3 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Garnisiți cu crengute de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista