Medalioane de porc cu mere glazurate

Medalioane de porc cu mere glazurate
Medalioane de porc cu mere glazurate este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 204 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de mere, filet de porc, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare sunt Medalioane de porc cu afine și mere, Medalioane de porc cu mere Sotate, și Medalioane De Porc Glazurate.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
3
Adăugați felii de porc și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
4
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Puneți carnea de porc deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Înveliți tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați mere; se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
7
Adăugați concentrat de suc de mere și aduceți la fierbere. Se amestecă muștarul, sarea și piperul; adăugați carne de porc. Gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista