Medalioane De Porc Cu Glazură Fierbinte De Ananas
Medalioane de porc cu glazură de ananas fierbinte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 205 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, sos Worcestershire, gingerroot și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Medalioane De Porc Cu Glazură Fierbinte De Ananas, Medalioane de porc cu glazură balsamică-miere, și Medalioane de porc cu glazură balsamică-miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc.
Tăiați carnea de porc în felii de 1/4 inch.
Presărați ambele părți de carne de porc cu sare.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in tigaie 5 pana la 6 minute, intorcand o data, pana nu mai este roz.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Se amestecă ingredientele rămase în tigaie; se încălzește la fierbere. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Serviți sosul peste carne de porc.