Medaillons de porc cu sos de Chutney
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Medaillons de porc cu sos de Chutney ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,06 USD pe porție. O porție conține 376 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, piper, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Cotlet de porc sărat cu sos picant de grătar Chutney, Frigarui de muschi de porc in sos de vin rosu cu Chutney de smochine si afine, și Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înghețați parțial filetele; tăiați grăsimea din filete.
Tăiați filetele în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inch.
Gatiti jumatate de carne de porc in 1 lingura de ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea de porc se rumeneste usor.
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă. Repetați procedura cu feliile de porc rămase și restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Scurgeți portocalele, rezervând 1/2 cană de lichid.
Adăugați lichid rezervat, coajă de portocală și următoarele 3 ingrediente în tigaie. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 4 până la 5 minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Transferați carnea de porc într-un platou de servire, folosind o lingură cu fante. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Adăugați chutney și ceapă verde la picăturile de tigaie.
Combinați amidonul de porumb și apa, amestecând până se omogenizează.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de chutney. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când amestecul de chutney este îngroșat și bule. Se amestecă portocalele și nucile pecan. Gatiti la foc mediu-mic pana se incalzeste bine. Puneți sosul uniform peste carnea de porc.