Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Medaillons de porc cu sos de Chutney ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,06 USD pe porție. O porție conține 376 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, piper, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Cotlet de porc sărat cu sos picant de grătar Chutney, Frigarui de muschi de porc in sos de vin rosu cu Chutney de smochine si afine, și Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înghețați parțial filetele; tăiați grăsimea din filete.
2
Tăiați filetele în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3
Gatiti jumatate de carne de porc in 1 lingura de ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea de porc se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă. Repetați procedura cu feliile de porc rămase și restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți portocalele, rezervând 1/2 cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
6
Adăugați lichid rezervat, coajă de portocală și următoarele 3 ingrediente în tigaie. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 4 până la 5 minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați carnea de porc într-un platou de servire, folosind o lingură cu fante. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Adăugați chutney și ceapă verde la picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Combinați amidonul de porumb și apa, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de chutney. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când amestecul de chutney este îngroșat și bule. Se amestecă portocalele și nucile pecan. Gatiti la foc mediu-mic pana se incalzeste bine. Puneți sosul uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3 Bețișoare De Covrig
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ