Medaillons de porc cu sos de Chutney

Medaillons de porc cu sos de Chutney
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Medaillons de porc cu sos de Chutney ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,06 USD pe porție. O porție conține 376 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, piper, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Cotlet de porc sărat cu sos picant de grătar Chutney, Frigarui de muschi de porc in sos de vin rosu cu Chutney de smochine si afine, și Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înghețați parțial filetele; tăiați grăsimea din filete.
2
Tăiați filetele în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3
Gatiti jumatate de carne de porc in 1 lingura de ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea de porc se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă. Repetați procedura cu feliile de porc rămase și restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scurgeți portocalele, rezervând 1/2 cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Adăugați lichid rezervat, coajă de portocală și următoarele 3 ingrediente în tigaie. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 4 până la 5 minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați carnea de porc într-un platou de servire, folosind o lingură cu fante. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Adăugați chutney și ceapă verde la picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Combinați amidonul de porumb și apa, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de chutney. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când amestecul de chutney este îngroșat și bule. Se amestecă portocalele și nucile pecan. Gatiti la foc mediu-mic pana se incalzeste bine. Puneți sosul uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista