Meatballs în cupele de varză de la Bruxelles

Meatballs în cupele de varză de la Bruxelles
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 80 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20 și costă 49 de cenți pe porție. Un amestec de ghimbir, oțet de orez, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Răsuciți și încolțiți: varză de Bruxelles și pizza cu slănină, Salată De Varză De Bruxelles, și Varză De Bruxelles Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Feliați subțire 1 șalot; separați în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Combinați șalotul feliat, oțetul de vin roșu și zahărul granulat într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea 1 oră.
5
Tăiați fin șalotul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6
Combinați cu carnea de porc și următoarele 11 ingrediente (prin albusul de ou) într-un castron mare. Cu mâinile ude, împărțiți amestecul în 40 de porții (câte 1 lingură mică fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Rotiți fiecare într-o minge de 1 inch. Aranjați pe o tigaie cu jeleu căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți la 375 timp de 16 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Preîncălziți broilerul la mare. Se fierb chiftelele pe raftul din mijloc 4 minute sau până când vârfurile încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
În timp ce chiftelele gătesc, aduceți o cratiță cu apă la fiert. Folosind un cuțit de decojit și pornind de la capătul rădăcinii, îndepărtați cu grijă frunzele exterioare din varza de Bruxelles, lăsând deoparte 40 de frunze mari. Miezuri de rezervă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Adăugați frunze în apă clocotită; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12
Scurgere. Puneți imediat frunzele într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Scurgere. Pat frunze uscate cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
14
Aranjați 1 chiftea în fiecare varză de Bruxelles "ceașcă."Topiți fiecare cu 1 felie de șalot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista