Meatballs în cupele de varză de la Bruxelles
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 80 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20 și costă 49 de cenți pe porție. Un amestec de ghimbir, oțet de orez, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Răsuciți și încolțiți: varză de Bruxelles și pizza cu slănină, Salată De Varză De Bruxelles, și Varză De Bruxelles Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Feliați subțire 1 șalot; separați în inele.
Combinați șalotul feliat, oțetul de vin roșu și zahărul granulat într-un bol mic.
Tăiați fin șalotul rămas.
Combinați cu carnea de porc și următoarele 11 ingrediente (prin albusul de ou) într-un castron mare. Cu mâinile ude, împărțiți amestecul în 40 de porții (câte 1 lingură mică fiecare).
Rotiți fiecare într-o minge de 1 inch. Aranjați pe o tigaie cu jeleu căptușită cu hârtie pergament.
Coaceți la 375 timp de 16 minute.
Preîncălziți broilerul la mare. Se fierb chiftelele pe raftul din mijloc 4 minute sau până când vârfurile încep să se rumenească.
În timp ce chiftelele gătesc, aduceți o cratiță cu apă la fiert. Folosind un cuțit de decojit și pornind de la capătul rădăcinii, îndepărtați cu grijă frunzele exterioare din varza de Bruxelles, lăsând deoparte 40 de frunze mari. Miezuri de rezervă pentru o altă utilizare.
Adăugați frunze în apă clocotită; gatiti 1 minut.
Scurgere. Puneți imediat frunzele într-un castron cu apă cu gheață.
Scurgere. Pat frunze uscate cu prosoape de hârtie.
Aranjați 1 chiftea în fiecare varză de Bruxelles "ceașcă."Topiți fiecare cu 1 felie de șalot.